9 veckor gamla i morgon

9 veckor gamla i morgon ..... nu går veckorna väldigt fort! Alla fyra tar sig nu ner på nedervåningen och alla fyra har bekantat sig med hundarna och de andra vuxna katterna. De äter, växer, klättrar, busar, leker och utforskar. Vi har varit en tur till veterinären och fått den första vaccinationen. Ingen av kattungarna sa ett pip, vare sig på resan dit, när de fick sprutan eller på väg hem.

Hedwig har haft besök och är nu tingad, hon ska bli Stockholmsbrud. Hector får besök den 17/9. Helge och Hercules väntar fortfarande på att någon vill besöka dem <3

Eftersom jag jobbar hela helgen så fick jag fota dem idag. Tålamod....... det är vad som krävs om man ska fota kattungar på 9 veckor som INTE vill vara still. Jag började med svart bakgrund och Helge skötte sig bra och Hercules ok. Hedwig & Hector ville inte alls vara på bordet. Jag skulle sedan ta på det "vanliga" stället och då var det Hedwig som charmade mest genom att pröva olika poser ;-) De andra tre var det bara sprong i benen på och de var överallt där jag inte ville ha dem.

Så här ser de iaf iut, klicka på bilderna för att se dem i större format:

 

 
9 Sep 2022

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)