9 veckor

Igår blev kattungarna 9 veckor gamla. Jag fotade dem i går eftermiddag och det gick ganska bra. Det är svårt att få dem att vara still ;-)

De växer så de knakar, de har sista veckan ökat mellan 122-184 gram. Curry knappar in och har ökat fint. Jag har tagit bort avspärrningen till kattrummet. Nu sitter en barngrind där istället, med en spjäla borttagen så att katterna fritt kan gå ut och in men inte hundarna.

Kattungarna har nu tillgång till hela huset och de har fått stifta bekantskap med övriga katter och hundarna. Den enda som tycker kattungarna är lite "olustiga" är Blixtra. Hundarna är nyfikna och kattungarna fräste lite åt dem i början men nu går det fint.

De hittar nya favoritställen att sova på, Curry ligger ofta i hundbädden, Cayenne har hittat klösträdet i vardagsrummet, Cookie ligger i klöspelaren, Crisp gillar klöstunnan, Cupcake kökssoffan och Caramelle en bädd i köket.

I kväll ska vi till veterinär Caroline och kattungarna ska få sin första vaccination. Stamtavlorna har också kommit så nu finns kattungarna i FindUs

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

Så här såg dom ut igår - klicka på bilderna för att se dem i större format!

 

 

 

 
4 Aug 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)