Ä-kullen 10 veckor

10 veckor gamla idag och nu vill jag verkligen att TIDEN ska STANNA! De är fantastiskt underbara alla fem och jag får smått panik över att jag snart inte längre får njuta av dem ;-)

De har utforskat huset och det är väldigt spännande. I går var det även premiär för dem att testa kattgården. De var lite avvaktande i början men efter en stund kom de på att det fanns massa möjligheter att klättra och leka. I dag passade jag på att låta dem vara ute en stund eftersom vädret är så fint, de lekte och betedde sig som om dom varit där många gånger.

Annars äter de bra, går upp i vikt, bajsar & kissar så duktigt på lådorna. Älva föredrar Divas låda, den man hoppar i uppifrån medans de andra fyra använder den med huv och den utan. Äddie knappar in viktmässigt på sina bröder och är den mest matglada för tillfället. Ängla gillar att ta sig högst upp i klösträden och Änzo är den som är mest nyfiken på hundarna. Älliot är den som är först nedför trappan och har utforskat mest.

Jag har tagit avföringsprov på kattungarna den hä veckan och skickat in till "Kolla masken" Som vanligt fanns det ingen mask - och då avmaskar vi INTE! Kollade även Giardia med eget snabbtest - UA

Största viktökningen den här veckan står Ängla & Älliot för (en genomsnitlig ökning på 25 resp 23 gram/dygn) Äddie 13 gram/dygn, Änzo drygt 11 gram/dygn och Älva har ökat minst denna vecka med nästan 11 gram/dygn

Passade på att fota dem utomhus i dag eftersom vädret tillät det. Älliot var lättast idag, han poserade så fint så. Änzo är nästan alltid lätt att fota precis som Ängla och Äddie. Lilla fröken padda Älva var nästan omöjlig i dag. Hon ville bara klättra i trädet och inte vara still.

Försökte mig på en gruppbild men då ville inte Änzo vara med, det var roligare att hoppa ner från klösträdet och sedan klättra än att vara med på bild. Även Älva hade dåligt med tålamod ;-)

Så här ser de ut i dag, klicka på bildena för att se dem i större format:

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
3 Sep 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)