Å-kullen 10 veckor gamla

Idag blir Å-kullen 10 veckor gamla! De har ökat väldigt bra i vikt sista veckan. Åhman har passerat 1,2 kg, Åthello är nästan uppe i det. Ådith har passerat 1,1 kg och lilla Åfelia har kommit upp i 818 gram! Jag serverar dem blötmat flertalet gånger under dagen, tar det slut fyller jag på. De äter Much, Bozita kitten och Mjau. Torrfoder står alltid framme och det är spannmålsfritt.

Kattungarna härjar i hela huset (utom i Hampus rum som är djurfritt). Dom tycker det är så kul att springa upp och ner i källartrappan och ha race i katttunneln som ligger i källaren. Alla fyra bryr sig inte heller om hundarna längre, de lägger sig hos Sally ibland och ligger nära. Har hänt att de letar något att dia ifrån men då blir Sally väldigt bekymrad.

För att fota kattungar krävs ett stort tålamod, kattungarna behöver också vara lite medgörliga. Helst ska de sitta still där man vill, lägga huvudet på sne och se gulliga ut. I den här åldern är de ofta helvilda och vill inte vara still eller så sover de. Idag var det faktiskt Åthello som var mest samarbetsvillig. 

När jag skulle försöka få till en gruppbild så var det bara Åfelia som ville vara still. 

/4q3a8595.jpg

- Åfelia, Ådith, Åthello & Åhman -

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
4 May 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)