Ä-kullen 11 veckor

Ä-kullen har blivit 11 veckor gamla och jag vill stoppa tiden! Den sista veckan har de varit i kattgården när vädret tillåtit. De har även fått se sig om i huset mer även om de inte fått träffa de anda katterna. Diva vaktar på dem och vill inte att de andra ska vara för nära hennes ungar. Om hon är själv med de andra är det inga problem. Så det betyder att kattungarna tillbringar de flesta timmarna i kattrummet och sovrummet.

Alla fem har gått upp bra i vikt. Nackdelen med att väga dem varje dag är att jag blir orolig när någon inte gått upp en dag men oftast går de upp dubbelt dagen efter. De varierar även hur de äter från dag till dag. Äddie äter alltid ;-) De serveras mjukmat 3-4 ggr/dag, mush, rå köttfärs, Bozita kitten, Mjau och kokt kycklingfile´. Torrfoder finns alltid framme. Vill de inte äta ett mål ha de förmodligen knaprat torrfoder och äter förhoppningsvis vid nästa. Några föredrar rått och några mjukmat.

Den här kullen har klarat sig helt från lös avföring och diarre´, det är så SKÖNT! Snarare har de alla fem någon gång haft lite magknip för att de inte bajsat. När de väl bajsat har det fastnat i pälsen bak och bruna streck (efter att de kanat runt) finns att se både på golv och matta. Så alla fem har någon gång fått baken badad. Avföringen har fortfarande haft form av korvar men varit mjuka.

I kattgården härjar dom som bara den, springer, klättrar i träden och leker i tunnlarna. Full fart! I dag tog jag ut dem för att fota. Jag hade tur med vädret för bara en halvtimme efter jag tog in dem började det spöregna.

Jag tog några foton i äppelträdet och sedan i kattgården. Äddie var helt klart charmigast och lättast att fota idag. Därefter kom Ängla, Änzo & Älliot. Älva var svårast, hon hade svårt att vara still. Till och med i trädet skulle hon fara runt och klättra.

Så här ser dom ut idag (klicka på bilderna för att se dem i större format)

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
10 Sep 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)