Ä-kullen 12 veckor

Ja, då har Ä-kullen blivit 12 veckor gamla och det är snart dax för dem att flytta till sina nya hem. Det känns lite vemodigt och ledsamt men samtidigt vet jag att de nya familjerna kommer att älska dem och ta väl hand om dem.

Äddie blir först ut att flytta, han flyttar redan på torsdag. Äddie ska bli Karlskogabo och flyttar in till Maja (S*Ullstrumpans Yambalaya). På fredag flyttar Älva till Norge, hon kommer också att få kattsällskap. Förhoppningsvis kommer hon att visas upp på någon utställning och även få egna små bebisar så småningom. På lördag flyttar både Ängla & Älliot. Båda får kattsällskap i sina nya hem. Ängla flyttar långt upp i norrland och Älliot till Hjortkvarn. Älliot kommer förhoppningsvis att bli far längre fram. Änzo, han ska flytta till Sundsvall men stannar hos oss ytterligare några veckor.

De är så goa alla fem och små personligheter. Alla fem spinner/kurrar så gott när man tar upp dem i famnen. 

I morgon är det dax för ett besök hos veterinär Caroline, de ska få sin andra vaccination, bli chipmärkta och veterinärbesiktas. 

I dag försökte jag få till en gruppbild och efter det var mitt tålamod slut och även kattungarnas ;-) Det var nästan omöjligt att få´dem stilla i någon sekund så att jatg hann trycka på kiamerans avtryckare

Så här blev dagens bilder, klicka på dem för att se dem i större format:

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
17 Sep 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)