Å-kullen 12 veckor gamla

12 veckor gamla har de blivit och står nu rustade för att flytta. Först ska de få sin andra vaccination (Åfelia sin första), id-märkas och veterinärbesiktas och det sker på måndag.

På onsdag flyttar Åhman (han kommer att heta Tyler), han blir först. Åhman är störst och väger idag drygt 1,6 kg. Sedan flyttar Åthello nästa lördag då han precis blivit 13 veckor. Åthello väger idag nästan 1,5 kg. Både Åhman & Åthello är underbara goskatter som gärna ligger nära och spinner högt.

Ådith ska stanna kvar några veckor till då hennes nya familj just nu har kattungar hemma som ska flytta innan Ådith flyttar in. Ådith har lagt på sig mest sista veckan, hon väger nu nästan 1,5 kg. Ådith liksom Åfelia är paddor. Båda två har en aldeles egen & stark vilja. Att klippa klorna på dem är en utmaning kan jag lova, jag hoppas det blir bättre med mer träning.

Idag kom även provsvaret från "Kolla masken" - ingen mask på kattungarna ;-)

Idag har jag inte haft energi till att fota men några bilder har det ändå blivit. Jag försökte vekligen att få ett med alla fyra på, Åfelia var fast besluten att sitta ovanpå, men men - så här ser dom ut idag:

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
18 May 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)