Ä-kullen 4 veckor

I dag blir Ä-kullen fyra veckor gamla. De flyttade för några dagar sedan upp och in i kattrummet. Diva och kattungarna är nu åtskilda från övriga katter. Diva ville ju inte vara i kattrummet men nu gick det bra. De andra katterna hade börjat bli nyfikna på vad som fanns i matrummet och tog några lovar in men på tryggt avstånd från bolådan. Diva verkar trivas med att vara där uppe nu. Jag serverar henne mjukmat flera, flera gånger/dag. Hon har aptit som bara den men så har hon ju fem små att mätta. Kattungarna går upp i vikt, mellan 11-14 gram/dygn. Det är lite mindre än vad Divas kattungar brukar gå upp men jag tror att värmen är en bidragande orsak.

Jag kommer börja ge kattungarna smakportioner den här veckan men jag kommer gå sakta fram. I kattrummet rör dom sig för fullt. Det är fortfarande svårt för dem att springa på golvet som är halt, de kravlar liksom fram. På filtarna och mattan går det lättare. Leksaker börjar bli intressanta och att brottas med varandra eller att smyga på något syskon.

Som det ser ut just nu är både Änzo & Äddie tingade!

När jag fotade dem idag satt både Älva, Änzo och Älliot så fint. Ängla & Äddie ville inte alls "sitta upp". Så här ser de iaf ut idag (klicka på bilderna för att se dem i stöfrre format)

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
23 Jul 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)