Å-kullen 4 veckor gamla

I dag blir kattungarna fyra veckor! Dagen till ära åkte kattungehagen ut eftersom både Åthello och Åhman klättrade upp och var på väg att ta sig ut. Nu har dom hela kattummet till förfogande. Alla fyra har under veckan fått smakportioner av babypate och alla fyra fattade hur man skulle få i sig maten direkt. 

Jag tycker den här kullen är ovanligt aktiv och rörlig. Idag sprang de över hela golvet och alla har försökt klättra upp på klöstunnan. De har ökat minst 10 gram/dygn. Snart har de kommit igång ordentligt med maten och då borde även viktuppgången bli bättre. Åfelia ligger typ en vecka efter viktmässigt men utvecklingsmässgt är hon precis som sina syskon. Åhman är störst och skriker högst, Åthello är en hejare på att klättra, Ådith tror jag är chokladpadda ;-) Lilla Åfelia är en tuff tjej som brottas vilt med sina större syskon och hon ger sig inte. 

Yullan har varit in och hälsat på dem alla, hon har även lekt med dem.

Eftesom jag jobbat i natt och sovit lite hade jag inget större tålamod att fota kattungar men några bilder blev det (klicka på dem för att se dem i större format)

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
23 Mar 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)