Ä-kullen 6 veckor

6 veckor gamla blir de i dag. Det händer saker varje dag, de utvecklas fort. De har lärt sig att ta sig upp i fåtöljen, klättra halvvägs upp i klösträdet och de leker ordentligt med leksakerna. Jaga boll som rullar eller "döda" möss är kul. Både Änzo & Älliot har haft besök av sina nya familjer och det känns bra! På fedag kommer Äddies ev familj och hälsar på.

De har fram tills nu bara fortsatt att få smakportioner med nötfärs men nu blandat med kattungepate´. De har fått mat 3 ggr/dag men kommer nu att få fyra gånger. Jag kommer börja ge dem Mush denna vecka. Fortfarande har jag inte satt fram något torrfoder. Alla fem har hittat lådan och både kissar & bajsar där. Jag har aldrig förr haft en kull som promt ska äta av kattsanden, de brukar smaka lite men så fort de använder lådan bukar de sluta smaka men inte de här. Därför använder jag fortfarande icke klumpbildande sand till dem.

På dagarna har jag nu tagit bort skivan för dörren till kattrummet så att dom kan vara både i kattrummet och i vårt sovrum. De lärde sig på en gång att använda trappan upp till sängen ;-)

De har nu även fått var sin individuell försäkring i Agria och kullregistreringen har jag skickat in.

Hela kullen är väldigt jämn även om kattungarna har lite olika pesonlighet. Så klart kan de ändra sig under tiden. Äddie är minstingen, lite "blyg" men en riktig "clown". Änzo är störst och har varit först med att klättra i klösträdet och brottningsmatcherna med syskonen vinner han. Älliot är först fram till maten och en charmör. Ängla är en tuffing när hon brottas med syskonen och Älva stal mitt hjärta direkt hon föddes. Nu är ju alla fem helt underbara och när man sätter sig hos dem klättrar det alla upp på benen och i knät. Det dröjer inte många sekunder innan de börjar spinna när man håller dem i famnen eller stryker dem över ryggen.

I dag var det relativt lätt att få dem att fastna på bild och så här ser de ut (klicka på bilderna för att se dem i störe format):

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

 

6 Aug 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)