Ä-kullen 7 veckor

Nu blir dom 7 veckor gamla! Det som är den största förändringen denna vecka är ögonfärgen och vikten! Änzo, Ängla och Älvas ögon är nu grå-bruna medans Älliot och Äddies fortfarande har en mer blå ton. Snart har dom alla bärnstensfärgade. Det har varit en väldigt bra viktuppgång på dem alla fem sista veckan. Det beror på att de nu äter riktig mat 4 ggr/dygn. De får mush och jag har även satt fram torrfoder (spannmålsfritt) till dem.

Älva och Äddie åt så sakta i början på förra veckan men nu äter de lika fort som de andra. Älva är sämst på att äta men ändå har hon ökat fint i vikt? Hon måste knapra torfoder ;-)

Lyckligast var nog Ängla när hon lyckades ta sig halvvägs upp i klösträdet för några dagar sedan. Alla fem tar sig lätt upp både i fåtöljen och i sängen.

Allra gladast är jag över dessa fasta, svarta bajskottar som finns i kattlådorna. Hittills har ingen av dem varit dålig i magen och det är jag så glad & tacksam över.

Ängla finns till salu då den tilltänkta familjen som ännu inte hunnit täffa henne hittade en annan kattunge.

Alla fem kommer farandes när jag kommer med maten. Änzo är nu först fram, tätt följd av Älliot. Alla fem väger över 700 gram, vikterna kommer i kväll. Ängla & Älva är riktiga busar, de far runt med en himla fart och jagar varandra. Killarna leker mer var för sig och kan roa sig långa stunder.

I dag var Äddie absolut enklast att fota. Älliot & Älva var totalt omöjliga, de ville inte vara still en sekund. Så här ser de ut nu (klicka på bilderna för att se dem i större format)

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
13 Aug 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)