Ä-kullen 8 veckor

Ä-kullen har blivit 8 veckor gamla och nu tycker jag att det är dax att stanna tiden ett tag. Det är tur att de sover många timmar/dygn annars hade jag inte fått någonting gjort. Jag kan sitta och bara titta på dem, när de leker, busar, gosar, äter och även när de sover.

De får färskfoder 3 ggr/dag nu, jag har precis slopat det sista målet. De fick fyra mål/dygn innan och det sista vid 21-tiden. Nu får de sista vid 19.30-tiden. De äter med god aptit och de ökar i vikt därefter.

Den icke-klumpbildande sanden är nu utbytt mot klumpbildande sand. De har även fått en av kattlådorna utbytta mot en med huv.

Både hundarna och katterna (en och en) har varit in till Diva och kattungarna och hälsat på dem. Nu kommer de att släppas ut från kattrum/sovrum. I eftemiddags/tidig kväll var de till Caroline och fick sin första vaccination. De sa inte ett pip på resan dit och skötte sig fint.

I dag fick de även känna på utomhusluften, en liten kort stund då jag passade på att ta veckans bilder ute.

Ängla blev tingad idag så nu är alla fem bokade och har nya familjer som väntar på dem. Även denna gång har jag lyckligtvis fått tag på de bästa familjerna till mina små ullstrumpor ;-)

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
20 Aug 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)