Å-kullen 9 veckor gamla

Kattungarna har blivit 9 veckor gamla. De har bekantat sig med hundarna och de andra katterna. Det var lite fräs i början mot hundarna men nu kryper dom gärna nära om de får. De håller för det mesta till på nedervåningen men de sover där uppe på natten. De har precis lärt sig att gå igenom kattluckan så nu kommer de ut både på altanen och ner i källaren alldeles själva. Kattungarna äter numera i köket och de äter inte längre enbart dietmat/skonmat.

Jag har dröjt med vaccinationen eftersom Åfelia varit lös i magen (ingen diarre, men lös) och jag ville se så inte de blev sjuka igen. Åfelia tappade en del i vikt då hon inte heller ville äta. Jag fick tvångsmata henne med spruta. Sedan i går har hon ökat i vikt igen. De andra tre har gått upp bra, killarna har precis passerat 1 kg och Ådith ligger väldigt nära 900 gram.

I morse fick Åthello, Åhman & Ådith träffa veterinär Caroline och de fick sin första vaccination. Åfelia fck vara henmma med mamma, jag vill att hon ska väga minst 800 gram innan hon vaccineras.

/vet.jpg

Ingen av dem tyckte det var en höjdare att sitta i bur - Åthello krafsade värst ;-)

/sally.jpg

Som hund & katt - Sally & Åthello <3

Idag när jag skulle fota kattungarna var det bara Åhman som ville visa upp sig. Han poserade så fint så. Åfelia gick relativt bra att fånga på bild medans både Åthello och Ådith var omöjliga. De hade myror i baken och det var stört omöjligt att få dem att vara still. Jag försökte med alla knep jag har men men.....

Nästa gång är det någon annan som inte kan vara still och kanske Ådith eller Åthello överraskar med att posera super nästa gång?

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
27 Apr 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)