Ajax & Aladdin 2 veckor gamla

Idag blir Ajax & Aladdin 2 veckor gamla. De växer fort och går upp i vikt som de ska. Ajax har ökat 96 gram sista veckan och Aladdin 84 gram. Sista veckan har ändå varit lite svajig då Åfelia inte riktigt var nöjd med bolådan. Det har varit extremt varmt i flera dagar (idag är det betydligt svalare) och det blev väldigt varmt i bolådan. Jag bytte till en kattungehage, först med bolådan i men det vart inte bra. Sedan med en bädd med kanter men öppen framtill. Jag bäddade om och bäddade med lakan istället. Åfelia tog med sog kattungarna och flyttade dom till hålan längst ner i ett klösträd. Jag flyttade tillbaka. När jag satte en kartong över bädden så att det blev lite mer skyddat utan att bli för varmt, då vart hon nöjd.

Syskonen är för det mesta sams, då räknar jag även med Ösa till syskonskaran ;-)

Chanel dök upp och har hjälpt till med tvätt av både Åfelia och ungarna som är hennes barnbarn. En dag hade hon tagit med sig Ösa och låg med henne under sängen - hon lät Ösa dia trots att hon inte har någon mjölk. Men sedan i söndags är det lugn och ro i boet.

Jag väger fortfarande varje morgon & kväll och vid varje vägning kommer Åfelia farandes - hon vill inte att jag tar ungarna ur boet. Det fick bli några snabba bilder idag där både Åfelia & Chanel var med och höll koll.

Här är Aladdin:

/4q3a7419-redigera.jpg

/4q3a7384.jpg

Ajax:

/4q3a7428-redigera.jpg

/4q3a7392-redigera-redigera.jpg

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

30 Jul 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)