Ajax & Aladdin 3 veckor gamla

Ajax & Aladdin blir tre veckor gamla idag. De har börjat busa med varandra och även med "syster" Ösa. De börjar också bli intresserade av vad som finns utanför kattungehagen men jag har tänkt att vänta till helgen innan jag öppnar upp den och ger dom hela kattungerummet.

De ökar fint i vikt och nu kan man klrt se vad det är för färg på dem, Ajax är rödtabby och Aladdin är bruntabbymaskad (precis som sin far)

Åfelia är som en hök över sina små, hon tycker inte om att de piper om de är utanför kattungehagen (som när jag lyfter ur dem) Ajax var lugn när jag skulle fota honom men sedan började han pipa och vips är Åfelia där och talar om hur missnöjd hon är med att han är utanför kattungehagen. Aladdin var å andra sidan helt tyst när jag skulle fota honom men han sprang emot mig hela tiden och ville inte alls vara still - sjutton vad snabba de kan vara.

Båda killarna är till salu (till sällskap) och hoppas hitta sina nya familjer så småningom (om typ 10 veckor) Besök kan tas emot tidigast om två veckor!

Så här ser de iaf ut nu, Ajax:

/3v-2.jpg

/3v-4.jpg

/3v-3.jpg

/3v-6.jpg

/3v-5.jpg

... och här är Aladdin:

/3v.jpg

/3v-8.jpg

/3v-7.jpg

/3v-10.jpg

/3v-9.jpg

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

6 Aug 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)