Äntligen....lite uppdateringar

Tiden rusar iväg och jag har haft fullt upp med att komma i ordning i mitt nya hus. Att leta reda på kameran och knäppa bilder på kattungarna har jag varken prioriterat eller haft riktigt med lust till. Tror kameran legat nerpackad någonstans de sista 4-5 veckorna.....

Förra fredagen flyttade iaf lilla Ösa. Det blev så tomt, trots att det är fullt av kattungar här hemma. Ösa var alltid där jag var. Nu har hon flyttat till norrland och hon har fått ett toppenhem som hon dessutom delar med Ängla (S*Ullstrumpans Ängla)

Ajax blev 14 veckor i tisdags... han bor kvar och väntar på att nya matte ska hämta honom i början på november. Ajax flyttar då till sin morbror Zkipbo (S*Ullstrumpans Åthello) Ajax saknar både sin mamma och sina syskon sedan de flyttat. Nu springer han runt mig och är där jag är. Han försöker även tutta på både Sally & Ezter (hundarna)

Divas sexlingar blev 12 veckor i torsdags. Sedan några veckor tillbaka får de även mush att äta och vikterna ökar i en rasande fart. Blossa & Boss är tingade, Boris får besök idag och intresse är visat för Bolton.

Bonus finns fortfarande TILL SALU!

Jag har pratat både med Ösas och med Åfelia & Aladdins nya hem. Alla tre verkar har anpassat sig bra!

Bolton hoppade på tre ben en dag när jag kom hem efter att ha varit borta två timmar. Jag hade inte en susning om vad han gjort men han skrek inte när jag kände på benet iaf. Redan efter några timmar använde han benet igen även om det såg lite selt ut. För säkerhets skull blev det ett besök till veterinären som inte hittade något fel alls på hans ben. Troligen hade han sträckt sig i lekens iver.

Här är Ajax:

/ajax.jpg

Divas sexlingar - först Blixtra:

/blixtra.jpg

Blossa:

/blossa.jpg

Boris:

/boris.jpg

Bolton:

/bolton.jpg

Boss:

/boss.jpg

och Bonus:

/bonus.jpg

På onsdag ska Divas sexlingar få sin andra vaccination och id-chippas. Ajax, Blossa och Boss ska besiktas och kanske även någon mer. Sedan är det dax att flytta till sina nya hem. Ajax och Blossa flyttar till nästa helg och Boss den 4/11.

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

27 Oct 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)