Blixtra på utställning

I söndags var det utställningspremiär för Blixtra. Nerikes kattklubb hade sin stora utställning med ca 800 katter/dag på Conventum i Örebro.

Jag och Carolina satt i Brittsällskapets monter båda dagarna. På lördagen var både Boss & Bolton där. Båda fick fina bedömningar och båda var med i uttagningen till domarens bästa. Synd att jag inte visste att Bolton skulle vara med, hade jag vetat det hade jag anmält Blixtra till lördagen då de hade kunnat tävla i kullklass. Det var iaf väldigt kul att se både Bolton & Boss, så fina bägge två!! Kul att träffa deras nya ägare också..... kanske att de dyker upp på fler utställningar? Boss ställdes ut även på söndagen och fick en fin bedömning. Både Boss och Blixtra var med i uttagningen till domarens bästa (det var 7 eller 8 ungdjur) men domaren hade redan bestämt sig för att nominera en ocicat.

Tyvärr hann jag bara med att se en handfull katter och bara växla några meningar med alla trevliga kattmänniskor men så kan det vara ibland. Jag hann iaf med att spendera tid med Carro i montern ;-)

Kameran var kvar hemma men några få mobilbilder vart det iaf!

Här är vår mopnter!

/img_3628-3.jpg

Bolton:

/nerk-2.jpg

Boss:

/img_3632-2.jpg

Blixtra:

/nerk-4.jpg

Blixtra:

/nerk-5.jpg

Blixtras bedömning:

/nerk.jpg

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

11 Feb 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)