Det blev så tomt

Ja i helgen har alla kattungarna flyttat till sina nya familjer. I lödags flyttade Vimsa och Vilja. Ja det blev verkligen tomt på många sätt. Inga kattungar i sängen när man vaknar, knappt någonting i lådorna att "tömma", inte lika många "burkar" kattmat att öppna, inga jaga-mig-lekar mellan Sally och kattungarna, ingen som kryper upp i knät eller lägger sig på tangentbordet när man sitter vid daton och inte någon kattunge som ligger spinnandes i soffan när man ser på tv.

Det känns alltid när kattungarna flyttar, det är dubbla känslor. Det känns vemodigt och lite ledsamt samtidigt som det är en sådan glädje att få överlämna ett litet liv till någon annan som får förmånen att leva tillsammans med kattungen och glädjas åt den.

Jag vet ju från början att jag bara har dem till låns. Jag har förmånen att se dem födas och utvecklas från små hjälplösa bollar som är helt beroende av sin mamma till egna individer med en egen vilja. Det är underbart!

Ett stort tack till alla er som troget följt V-kullen under dessa 12 veckor, utan er hade jag ju ingen att "blogga" för <3

 

Lycka till Vimsa eller Sessan som hon kallas i ditt nya hem hos familjen Wilson

 

Lycka till Vilja i din nya familj hos Charlotte, Harald och alla katter

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

3 Oct 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)