Yin Yin blev sist att flytta

Av de 10 kattungar som levt med oss under hösten har 9 flyttat till nya hem. Även denna gång har jag haft en himla tur - jag har hittat underara familjer till dem alla, 8 stycken närmare bestämt eftersom Zoega och Yum Yum flyttade till samma familj. Zoega heter numera Elise och Yum Yum hete Cassius. Alla har hört av sg efter flytten och allt har gått bra. Zick Zack (som bor hos fodervärd) kallas för Zacke. Zoya, Yam Yam och Yin Yin får behålla sina namn och Yambalaya heter numera Maja.

Jag får ofta frågan om det inte är hemskt att skiljas från dem och jag brukar svara att visst känns det men jag är lyckligt lottad som haft förmånen att se dem födas, utveckas från små blinda och döva kattungar helt beroende av sin mamma till nyfikna, kavata krabater som är sugna på livet och allt som erbjuds. Det känns bra att få lämna över kattungen till en familj som kommer att glädjas över den och ge den all sin kärlek.... så det känns men det känns bra!

Självklart blir det lite extra kännbart när man har kvar en kattunge lite längre. Både Yambalaya och Yin Yin blev ju kvar ett tag. 

Yin Yin och Yuline har haft så roligt med varandra de sista två veckorna när det bara varit dom så visst kommer Youline att sakna honom. Vi också, det lilla matvraket (lilla - han vägde nästan 2,7 kg i går) Yin Yin får en ny kompis så han har någon att busa med. Youline får hålla till godo med tre vuxna katter och två hundar.

Stort TACK till mina UNDERBARA kattköpare - ni är GULD!!!

/24068826_1532279103474063_7087350400239395827_o.jpg

Yin Yin

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-

9 Dec 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)