En presentation av Y-kullen

Här kommer en lite närmare presentation av sexlingarna. Två stycken har nu inga halsband på sig. De lyckades köra in en tass mellan halsbandet och huvudet och det känns ju inte så bra. Kanske satt halsbanden för löst men samtidigt vill jag inte sätta dom för snävt då dom växer fort. De ser ju alla olika ut så egentligen behöver jag inga halsband för märkningens skull. Det gäller nu bara att lära sig vem som är vem så kommer halsbanden att tas bort. Jag klurar på namn och jag har en del namnförslag men har ännu inte estämt mig. Har ni några tips så fram med det. Jag vill ha enkla namn och inga engelska. Uttalas Y som J så ska det gälla hela kullen.

ROSA:

Förstfödda tjejen, svartpadda med vitt (f 03) Denna tjej är RESERVERAD

/img_7315.jpg

/img_7318.jpg

 

VIT:

Tjej nummer två, jag föll för henne direkt. Hon är också en svartpadda med vitt men med mer vitt än "Rosa" (f 02) Den här tjejen är en av två kandidater till att bli min keeper.

/img_7301.jpg

/img_7308.jpg

 

 

GRÖN:

Första killen. Röd och vit (d 03) Näst minst i kullen

/img_7330.jpg

/img_7334.jpg

BLÅ:

Unge nummer fyra, också en röd och vit hane men med mer vitt än "Grön" (d 01?) Vet inte om han ska registreras som en 01 eller 02 men jag tror på 01 (van) även om han har en fläck längst bak på ryggen. Han är minstingen i kullen

/img_7329.jpg

/img_7337.jpg

 

GUL:

Nummer fem, som satt fast. Henne jag trodde var död när jag fick ut henne och som jag absolut inte trodde skulle överleva. Det var en speciell känsla att hålla på med henne och jagtyckte redan när hon kom att hon var fint tecknad. Hon är störst i kullen och tillsammans med "Vit" en kandidat till en keeper. Hon är en svartpadda med mycket vitt (01 eller 02?) Tror att hon har för mycket färg för en 01 (van)

/img_7322.jpg

/img_7324.jpg

 

ORANGE:

Siste man ut, en röd och vit hane (01- van)

/img_7310.jpg

/img_7312.jpg

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

1 Aug 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)