Fem veckor gamla

I måndags blev kattungarna fem veckor gamla. Jag har haft besök av barn och barnbarn så därför blev uppdateringen något försenad.

Veckan som gått har varit kämpig. De vägrade äta tillägg och hur jag än försökte fick jag bara i dem några ml. Har introducerat fast föda men det var först igår som de äter själva. Det har även bajsat mängder samtidigt som de rör sig mer. Vågen och jag har inte varit vänner... de har gått upp och gått ner i vikt och så lite upp igen. Slår man ut det hela har de i genomsnitt ökat mellan 6-11 gram/dygn. Nu har jag bestämt mig för att sluta väga. De ligger fortfarande något efter viktmässigt men av erfarenhet vet jag att det brukar ordna till sig nu när de börjat äta ordentligt med fast föda. Vågen gjorde mig bara nervös och uppstressad. Det viktigaste är ju ändå att titta på kattungarna och alla sex är och har hela tiden varit pigga och alerta. Diva har mer mjölk en tidigare men hon har tydligen inte tillräckligt.

De har så smått börjat försöka klättra på klöstunnan och tar sig upp en bit i det lilla klösträdet. Alla sex går på lådan och både bajsar & kissar. De har även slutat smaka på sanden så nu kommer jag att gå över till klumpbildande sand.

Så här ser dom ut nu....

CAYENNE:

/5veckor-2.jpg

CUPCAKE:

/5veckor-3.jpg

CARAMELLE:

/5veckor-4.jpg

CURRY:

/5veckor-6.jpg

CRISP:

/5veckor.jpg

COOKIE:

 

/5veckor-5.jpg

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

8 Jul 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)