Hormonstinna tjejer

Ja, här hemma går nu tre hormonstinna tjejer ;-)

Idag har Åfelia gått 5 veckor på sin dräktighet, Mango hade gått 7 veckor i lördags och Diva har gått fyra veckor på torsdag.

Mango kommer att bli först att föda och hon är inte alls lika stor som hon var förra gången (då hon fick 6 - Y-kullen) så om jag ska gissa så har hon fyra i sin mage. Jag vet att hon förra gången såg ut som om hon hade en handboll i magen redan vid sex veckor. Mango & Zackes kattungar ska ha namn på bokstaven Ö.

Åfelia har världens sötaste lilla klotmage men jag tror som sagt inte att det är så många kattungar i den magen, jag gissar på två. Åfelia & Dantes kattungar ska ha namn på bokstaven A.

Diva, ja redan nu ser man tendens till en liten mage.... men det är på tok för tidigt att gissa antal kattungar. Divas & Figaros kattungar ska ha namn på bokstaven B.

Jag har iaf ställt iordning bolådor. En till Mango i matrummet, en till Åfelia i kattrummet och den sista som iordningställdes i helgen ska stå i vardagsrummet till Diva. Sedan är ju detta MIN plan och vad katterna har för plan det vet jag inte ännu!

Divas? bolåda

/img_0554.jpg

Tips på svenska namnförslag på bokstäverna Ö, A & B mottages gärna!

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

25 Jun 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)