Jaffa och jag är inte överens

Sent i går kväll var Jaffa missnöjd, hon gick omkring och "pratade" eller "gnällde". I morse hade hon flyttat kattungarna... igen.. till vardagsrummet. Hela förmiddagen bråkade Jaffa och jag om vart hon skulle ha ungarna. Hon ville ha dem i köket och jag vill ha dem i kattungerummet och vi kom inte överens. Till slut bäddade jag i skafferiet och nu blev hon nöjd. Hon har varit så nöjd hela dagen och hela kvällen.

Jag förstår inte varför hon håller på så här, jag tror jag försökt allt. Det är precis som att två eller tre dygn på samma ställe är tillräckligt för henne, sedan måste dom flyttas. Är hon orolig? Nej, hon är en cool katt, en primadonna och en prinsessa som alltid gjort som hon vill. Hon står högst i rang här hemma och ska behandlas av alla med silkesvantar och på sina villkor. Jag har försökt stänga in henne för att hon ska få vara själv och det gick inte. Hon ligger ofta med både Prillan och Chanel en stund och gosar på dagen och de leker ihop. Jag har bäddat rent och två gånger har hon flyttat dem precis efter jag bäddat rent. Jag har struntat i att bädda rent och hon har flyttat dem då också.

Blir hon störd av Prillan och Chanel? Varför vill hon då ha ungarna i köket? Mitt på kökssoffan? Eller i soffan där vi alla sitter på kvällarna? Hon har även lagt sig med dem mitt på golvet! Chanel har hållt sig undan från kattungarna helt och hållet medans Prillan varit där och bekantat sig. Hon har till och med legat där tillsammans med Jaffa och Jaffa säger ingenting.

/image.jpg

17 Jul 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)