Jobbigt beslut

Yullan & Mango har flyttat! Det här är ett av de jobbigaste besluten jag tagit när det gäller min uppfödning. Jag kom till en punkt där jag var tvungen att besluta mig för om jag skulle fortsätta med uppfödning eller sluta. Skulle jag fortsätta var jag tvungen att spara/köpa någon ny katt och därmed behöva omplacera någon/några. Hur gosiga och underbara mina katter än är går det inte att ha för många. Alla katter kräver sitt och det är svårt att hinna med om de är för många.

Jag har haft många inre dialoger med mig själv under en längre tid;  - Har jag skaffat dem och de blivit en i familjen så ska jag ta hand om dem. Men.... valet mellan att sluta och behålla mina kastrater eller att fortsätta och placera om fick mogna under en lång tid och till slut fick det bli så att jag valde att fortsätta och omplacera.

Jag har haft annons ute på Yullan & Mango och fått många svar men inget svar som har känts bra och rätt för mina katter.  Jag hade inte bråttom att hitta ett hem utan mina krav var att de skulle få flytta tillsammans och att det skulle kännas bra för mig. De skulle dessutom vara ett hem som kunde ge dem mer tid och uppmärksamhet än vad de fått här.

Mango och Yullan tycker väldigt mycket om varandra, de är ofta gosiga med varandra och det är mor & dotter. För mig kändes det självklart att de skulle få flytta tillsammans och ha kvar tryggheten i varandra.

Så helt plötsligt i mitten på augusti hör William & Jessica av sig. De kommer hit och träffar katterna och allt känns så bra! Vi bestämmer att Yullan och Mango ska flytta till dem i slutet på september och i lördags flyttade de.

/yullan-mango-2.jpg

 

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

28 Sep 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)