Kampen på hår

Har man katter blir det katthår! Om man har katter men inte tycker om katthår försöker man hela tiden klura ut hur man enklast och effektivast blir av med dem, katthåren alltså ;-)

Jag älskar min dammsugare, jag har haft många och flera innan den här som även de ska vara gjorda för oss med djur.

/img_4513.jpg

Jag har även provat olika sätt att bli av med håret på kläderna och tvätten. Jag har provat tvättlappar i skumplast (sådana där till bebisar) att lägga i torktumlaren men det var totalt värdelöst. 

Vart så glad när jag hittade denna i en reklamfilm på facebook. Jippi, äntligen något som samlar upp håren i tvättmaskinen. Beställde en bums..... 

/img_4518.jpg

Vilken skitgrej.... den samlade inte upp någonting, inte ens när jag tvättade filtar & plädar som katterna legat på.

Engångsroller (tejproller) har jag flera stycken. De har aldrig varit någon favorit. Då föredrar jag den här:

/img_5813.jpg

En dag såg jag den här på annons och jag slog till! Jag är faktiskt supernöjd. Den fungerar utmmärkt på min stora matta, på kuddar och på soffan. Den är perfekt att snabbt ta bort katthår när man inte orkar dra fram dammsugaren. Den vill jag inte klara mig utan.

/img_4515.jpg

När jag skulle köpa ny soffa funderade jag länge. Jag har alltid drömt om en sammetssoffa. Men det går ju inte med katt & hund? Jag köpte en, en blå sammetssoffa. Perfekt till vita katter? Jag måste säga att jag är glatt överraskad och SÅ nöjd. Visst fastnar det hår i soffan men oj vad lätt det är att rolla bort dem. De tränger sig inte ner i tyget som det gör på en tygsoffa.

/img_4516.jpg

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

30 Jun 2020

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)