Mango dag 65

Ja idag har Mango gått 65 dygn. Förra gången födde hon på dag 64. I två nätter har jag sovit på soffan för att ha koll. Mango håller sig på nedervåningen och vårt sovrum ligger en trappa upp så därför fick det bli soffan på nedervåningen. Alarmet har pipit flera gånger under natten och jag har vinglat upp och tittat vart hon håller hus men det har varit lugnt.

Hennes "tuttar" är mjölkstinna och hon har de sista två dagarna haft svårt att hitta något bekvämt sätt att sova på. Hon håller sig gärna i närheten av mig men lägger sig ändå gärna lite avskilt på udda ställen, ställen där hon inte brukar ligga. Idag har hon legat i hundarnas Biabädd och på badrumsgolvet. Magen har sjunkit ner ordentligt och hon ser "smalare" ut.

Inget är som väntans tider...... jag sitter mest och håller koll på henne hela tiden. Dels vill man ju vara med om det händer något och dels vill man inte missa det fantastiska att se nya liv födas.

Mango har gått upp cirka 900 gram under sin dräktighet och jag gissar på 3-4 ungar. Vad tror ni? När kommer dom då? De borde komma idag eller i morgon......

/img_0809.jpg

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

8 Jul 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)