Nu blickar vi framåt

År 2015 har varit ett omtumlande och sorgligt år för vår uppfödning. Vi har förlorat tre katter under året varav två som både kommit och lämnat oss. Jaffa, Mixie och lilla Indra, ni har alla satt ert avtryck om en på olika sätt. Både Mixie och Indra var katter som fyllde mitt hjärta med kärlek. Jaffa var primadonnan och mest husses katt. Flera gånger under året har jag allvarligt funderat på att ge upp. De planer jag hade i början av året har suddats ut varefter och man får hela tiden tänka om, planera om, drömma och önska.

Även Izor kom in i vårt liv under året, tanken var att han skulle användas till mina egna honor (Chanel, Mixie och Indra) Nu blev det inte så. Izor har under 2015 fått två kullar (fyra ungar totalt) Han parade två honor till men tyvärr verkar det som att de inte var kompatibla honorna (mor o dotter) och Izor. Den ena fick en dödfödd unge och den andra resorberade sina foster. Nu är Izor chippad (kemiskt kastrerad) och fyra kattungar med två olika honor är inte mycket att göra någon utvärdering på.

Året har trots detta bjudit på en del höjdpunkter. Jag har underbara och stöttande uppfödarkollegor, jag har idag faktiskt fyra friska underbara katter och de två kattungar (Uzzi & Uzo) som är födda i år har båda fått fantastiska familjer. Både Chanel och Izor har växt på sig och utvecklas helt åt rätt håll. I slutet av november kom den lilla hårbollen och yrvädret Mango in i vår familj. Hon är som en frisk fläkt och har alltid nya upptåg på gång. Det ska bli så kul att följa henne, se hur hon utvecklas och lära känna rasen förstås.

Inför år 2016 hoppas jag att motgångarna blir färre, att katterna håller sig friska och att Ullstrumpans första kull med brittiskt långhår kommer att födas

ULLSTRUMPANS ÖNSKAR ALLA ETT RIKTIGT 

 

GOTT NYTT ÅR

/img_9672.jpg

 Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

 

31 Dec 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)