På utställning

I lördags var jag, Yullan & Åfelia till Forshaga på kattutställning. Åfelia skrek i bilen hela vägen till Forshaga. Jag försökte med olika trix men den lilla damen var inte nöjd.

Vi var incheckade och klara i god tid så jag hann få i mig en macka och kaffe innan bedömningarna började. Yullan skulle upp som första katt. Yullan fick verkligen en fin bedömning och det känns ju extra kul efersom hon är min egen uppfödning. Hon fick sitt CAC. Sedan var dax för nominering, domaren funderade ett bra tag men till slut bestämde hon sig för en snygg korthårig brittdam.

Under tiden hade lilla fröken Åfelia rivit ner vattenskålen i buren, blivit blöt om tassarna och sedan klivit i den klumpbildande sanden :-P Nåväl, hon blev lugnare bara Yullan kom tillbaka och gjorde henne sällskap.

Åfelia trivdes på domarbordet och gjorde allt för att charma domaren. Hon fick en bra bedömning och var med uppe till nominering men det var en ragdoll som tog det. Extra glad är matte över den fina kritiken, tänk att den "fula ankungen" utvecklas åt rätt håll!

Yullans bedömningssedel fanns inte, den var som bortblåst. Kan ju vara någon som tagit fel men... den kom iaf inte fram så jag fick en kopia istället.

Under eftermiddagen sov både Yullan och Åfelia gott så jag hann få i mig lite mat. Under dagen hade jag sällskap av Suzanne och på hemvägen passade jag på att kika på hennes små birmabebisar <3

Lilla fröken Åfelia:

/1.jpg

Yullan ligger gott i sandlådan/kisslådan:

/2.jpg

Den gula rosetten är Åfelias, den röda Yullans:

/3.jpg

Yullans bedömning:

/4.jpg

Åfelias bedömning:

/5.jpg

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

2 Jul 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)