LÖP

Åfelia har löpt men slutade tack och lov igår. Hon är rabiat när hon löper och tyvärr var hennes tilltänkta kavaljer upptagen. Det är så typiskt att alla honor ska löpa samtidigt. Åfelia kan verkligen skrika och hon är kär i allt. Både hundarna och de andra katterna blir utsatta av hennes intensiva och påträngande sätt. Ja det är inte bara dom hon är köär i, hon är kär i allt. Bordsben, hundleksaker, kläder, ja allt. Mitt i Åfelias löp började även Yullan att löpa. Yullan är lite sötare när hon löper, hon låter mer som en ekorre. 

Jag hämtade hem Zacke och installetade honom. Första två dygnen kan jag inte ens räkna alla försök han gjorde att para henne men jag lyckades inte se en enda fullbordad parning. Yullan la sig på sidan och kråmade sig ur hans grepp men Zacke var bara på igen. Nu satt ju inte jag som åskådare alla dygnets timmar, inte ens en bråkdel så jag vet ju inte hur det gått när inte jag var där. Mattan var iaf full av hårtussar varje gång jag tittade in. 

I lördags började Mango löpa. Jag hade inte tänkt att göra något mer försök men....  Yullan var inte längre intresserad av Zacke så han fick vila några timmar och sedan träffa Mango. Där har jag iaf lyckats se flertalet genomförda parningar även om jag inte vågar hoppas på att hon blir dräktig.

Mango & Zacke är så söta tillsamman! De tar verkligen hand om varandra. Om de är dräktiga vet jag om cirka tre veckor - håll tummarna!

/4q3a4689-redigera.jpg

Yullan

/4q3a4715-redigera-redigera.jpg

Mango

/4q3a4732-redigera.jpg

Zacke

/4q3a4725-redigera.jpg

Zacke & Mango

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

 

6 May 2019

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)