Utställning för Yullan & Åfelia

I dag har jag varit i Falun på utställning med Yullan & Åfelia. Jag gick upp klockan 04.30, gjorde mig klar och packade bilen. Jag hann inte ens backa ut från gården innan Åfelia satte igång att jama. Ja jama? Hon skrek mmmmjaaaaaaauuuuuuuu. Hon skrek/gapade nästan hela vägen. Tror att hon var tyst de sista 10-15 minuterna innan vi var framme. Hela resan tog typ 2 timmar.

När jag sedan installerat dem i buren fick hon lekfnatt - hon jagade och bollade med sin skinnmus så Yullan nästan blev lite irriterad på henne.

Yullan var först upp till bedömning. Tror det var typ 6 bengaler före henne! Hon fick en fin bedömning och lovord. Domaren tyckte även att hon hade dagens bästa ögonfärg! Hon fick sitt CAC och skulle upp igen när det var dax för nominering. Av de katter som var uppe för nominering valde hon först ut tre (Yullan och två korthårsbritter) En korthårsbritt tog nomineringen.

Samtidigt var Åfelia uppe för bedömning hos en annan domare. Även hon fick en fin bedömning och var välkommen tillbaka. I uttagningen till domarens bästa vann en ragdoll.

Panelerna drog igång lite tidigare och hela utställningen var klar redan vid fyra-tiden. Jag tyckte det var underbart då det tar på krafterna att vara på utställning. Dagen går och man väntar bara på bedömningen och har inte ro att göra något medans man väntar.

Åfelia som sovit gott efter sin bedömning hann bara komma i bilen så började hon gapa. Tack och lov så skrek hon bara de första 6 milen och var sedan tyst. Antagligen både trött och hes ;-)

 

Här är Yullans kritik:

/019daacc-c842-4a0e-a830-84c18d5bb744.jpg

 

Och här är Åfelias:

/99e61a9a-8745-4e80-9d46-8d40387e3c26.jpg

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

30 Sep 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)