V-kullen

Nu är det riktigt roligt att kliva in till kattungarna, så fort man kommer in har man dem alla fyra runt benen. Vilda försökte klättra upp för mitt ben innan jag hann sätta mig ner. Eftersom jag bara hade shorts på mig kan jag säga att det gjorde ont. Resultatet blev en del blodvite. Vilda är nästan alltid först och vildast. Alla äter men det är en klar skillnad på Vittra och Vilda som har ätit i en vecka mot Vilja och Vimsa som ligger flera dagar efter med ätandet. I dag serverades rå nötfärs och det var första gången jag såg Vilja dyka ner med hela nosen på tallriken. Så äta kan hon ju tydligen utan att man behöver vicka på fatet. Viktökningen går nu snabbare då de äter riktig mat, just nu är Vimsa minst.

De är redan små personligheter även om det kan ändras med veckorna som går.Vilda är som sagt vildast och äter det som serveras. Hon kommer alltid fram först men är svår att fota då hon ska fram till objektivet hela tiden. Vilja är lugnare och mer stillsam fröken. Hon kan sitta still och bara titta på en. Hon verkar ju gilla nötfärs så det får jag absolut servera ofta. Vittra är ett matvrak och hon tar varje tillfälle i akt att äta, passar även på att dia när de andra sover. Konstigt att hon är störst? Vimsa är med, oftast lätt att fota för hon sitter still och undrar vad det är som låter. Hon äter men har inte riktigt fattat att det gäller att äta när maten serveras, äter oftast efter de andra och inte alls med samma aptit.

Leksaker har blivit intressanta, både råttor, möss, bollar, lektunneln och klätterträden. Vilda tog sig även upp i soffan i går, de andra försöker men det är bara hon som lyckats.

Både Mango och Diva gör sina besök in till Tv-rummet och kattungarna. Mango ligger ofta i trädet och bara spanar på dem eller är fram och nosar när de sover. En kattunge i taget går bra men när de är på henne alla fyra tycker hon det blir för mycket och går därifrån. Diva leker gärna med dem och är väldigt tolerant. Chanel, ja hon ligger lugnt och tryggt i soffan och har koll när Diva leker med dem.

/img_1840-1024x706.jpg

Här är Vittra i lektunneln

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

3 Aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)