V-kullen 2 veckor

I dag är Vilja, Vimsa, Vittra och Vilda 2 veckor gamla. Det är inte klokt så fort det går. Chanel har bolådan i min garderob i sovrummet. För några dagar sedan fällde jag ner kanten på lådan för att jag var rädd att någon kattunge (läs Vilda) skulle ta sig över kanten. Nu har dom cirka 1X1 meter utanför bolådan att vara på. De håller sig ändå mest i bolådan. Bädden i bolådan är ganska tjock. Först har jag en vetbed, sedan fleecefilt, värmedyna, filt och överst lakan. Alla fyra har öppnat sina ögon helt och de är hur gulliga som helst när de kikar upp.

Alla går upp som de ska men Vilda är den som går upp lite mindre varje dag än de andra. Kan delvis bero på att hon rör sig mer och har en av tuttarna längst fram. Hon följer iaf sin viktkurva och det är det viktigaste. Alla har iaf på 2-veckorsdagen passerat 200 gr.

Jag är nästan helt säker på vilka färger det blir men markeringar är svårt att se även på brun- och blåpaddan. Vilja är iaf en brunpadda och hon har bara en liten fläck på nosen som är färgad. Vimsas nos är nästan helt färgad och hon är blåpadda. De andra två tror jag är lilapaddor och kanske även tabby.

Jag ska snart topza dem för att se vilken blodgrupp de har. Mamma Chanel har ju A/b och pappa Freddie A (vet inte om han är bärare av b)

Jag har fått väldigt många förfrågningar på dessa tjejer men ingen är tingad eller bortlovad. Det är ju ännu så små och jag vill se hur de utvecklas några veckor till. Eventuellt kommer en av tjejerna att stanna här. En är reserverad till en vän om hon vill ha henne och sedan har jag flera andra som är intresserade. 

Själv tycker jag att alla fyra just nu ser lovande ut med runda huvuden och de känns väldigt "stabbiga" att ta i. Hur som, om några veckor är det lättare att bedöma dem.

Så här ser vi ut idag:

/vilja-2-1024x744.jpg

Här är VILJA, hon ville inte alls vara med på bild idag

/vimsa-3-1024x684.jpg

Det här är VIMSA

/vittra-3-1024x698.jpg

.... och VITTRA, hon är den som är störst i kullen

/vilda-1024x699.jpg

.... och VILDA, minstingen

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

18 Jul 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)