V-kullen 4 veckor

I dag har kattungarna blivit fyra veckor gamla. I går åkte bolådan ut då de hittat andra ställen att sova på. Chanel var heller inte så intresserad av att ligga i boet och dia. Hon ligger ofta mitt på golvet eller precis bredvid soffan. Det är inte klokt vad mycket som hänt på en vecka. För en vecka sedan kravlade de mest runt i boet och kanske 50 cm därifrån. I dag springer de (om en väldigt instabilt & klumpigt) omkring i hela tv-rummet. De har börjat prova mat, först som smakportioner. Vittra & Vilda var de som lärde sig först. Vilda som varit minst står oftast med hela huvudet och tassarna i maten och liksom surplar upp de. Hon ser så rolig ut när hon har ätit för hon har mat precis kring hela nosen. Vittra äter som man ska, dvs hon står bredvid fatet och äter snyggt och redigt. Vimsa har smakat maten men ännu inte kommit i gång att äta ordentligt. Vilja, hon åt först igår, hon har föredragit att få mammas mjölk. Vittra var först att gå på lådan och uträtta något men även Vilda och Vimsa uträttar nu sina behov på lådan. 

Alla fyra gör sina försök att komma upp i soffan, det är bra tyg i den som gör det möjligt att använda klorna för att ta sig upp. De kommer en bit men ännu inte enda upp.

Nu kan man även se en del av deras markeringar. På Vilja (brunpadda) ser det ut som om hon får för höga sockor iaf fram. Vimsas (chokladpadda) markeringar ser ännu helt ok ut även om det är svårt att se kilarna ordentligt. På både Vittra och Vilda (lilapaddstabby) är det svårare men jag tror att Vittras markeringar ser ok ut och att Vildas är höga.

Det gäller att passa på när det är ett speciellt ljus, då syns det bäst men det är inte alltid de vill vara still tillräckligt länge för att jag ska kunna titta ordentligt.

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
1 Aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)