V-kullen 5 veckor

Kattungarna har redan blivit fem veckor gamla. Tänk vad fort det går, alldeles för fort. På ett sett önskar man att tiden stod still ett tag, de är så mysiga nu. De har fått hälsa på Sally eller rättare sagt Sally har hälsat på dem. Kattungarna är kavata och när Sally kommer in i tv-rummet springer de alla emot henne.

Nu tar de sig upp i soffan utan problem och de försöker med klösträdet men ännu har ingen lyckats ta sig upp till första avsatsen. Alla fyra äter och går så ordentligt på lådan/lådorna. Leksaker är riktigt kul nu, både att jaga och bolla med.

I dag när jag fotade dem var Vimsa inte alls på humör, hon ville verkligen inte vara med på bild. Annars har det varit hon som varit lättast att fota då hon nyfiket suttit still och tittat efter vad det är som knäpper. Vilda hade hela ansiktet fullt av mat (som alltid) Hon äter fortfarande med hela trynet och var dessutom på bushumör. Vittra och Vilja var relativt stillsamma idag så det gick ganska bra. Alöa fyra har passerat en vikt av 500 gram. Klicka på bilderna för att se dem i större format

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
8 Aug 2016

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)