W-kullen 6 veckor

I dag blir dom sex veckor Wille, Walle & Wera. Det är full fart på dem när de är vakna och tvärtyst när de sover. De brottas, leker, smyger, anfaller, jagar & jagas, hoppar & spinner. De är UNDERBARA! Runda och goa är de och har gått upp bra i vikt. Wille är snart uppe i 1 kg. Han väger 941 gram. Walle 839 gram och Wera 724 gam.

Willes ögon har börjat ändra färg, de är nästan inte längre blå utan mer ljusbrun-grå? Både Walles & Weras ögonfärg har också ändrat sig, den är inte lika fylligt blå som tidigare utan har blivit ljusare/blaskigare. Meningen är ju att alla tre ska få oranga/bärnstensfärgade ögon precis som sin mamma.

Mamma Diva har klarat sig från fler mjölkstockningar. Ungarna äter nu 3-4 mål med mat/dag (färskfoder och rent kött). De diar därimellan men stunderna har blivit kortare. Mamma Dva passade på att börja löpa i början på veckan så hon har gått här och skrikigt och åmat sig. Tycker ändå att hon trots det tagit väl hand om sina ungar.

Idag har de fått sin egen försäkring hos Agria och underlag till stamtavlorna är inskickat.

Walle har haft besök av sin nya ägare & familj. Jag tror han försökte visa upp sig från sin bästa sida för han var den enda av de tre som höll sig vaken. Nu återstår att hitta nya familjer till Wera & Wille. Eventuellt kommer en kattköpare på fredag och hälsar på.

Klicka på bilderna för att se dem i större format:

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
6 Apr 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)