Wille, Walle & Wera 11 veckor gamla

11 veckor gamla och bara en vecka drygt tills de flyttar :-( Det gäller att passa på och njuta av dem. På kvällarna när vi ska sova är alla tre i eller runt sängen. Likaså på morgonen, alla tre tufflar runt i sovrummet, upp och ner i sängen, jagar varandra och tårna om man inte håller dom under täcket. Wille sover bredvd husses huvudkudde på natten medans Wera ligger högst upp i klösträdet i hallen och jag tror att Walle ligger i huset till Sallys trappa.

För några dagar sedan började jag ge dem även Mjau pate´. De får något mål med det typ varannan dag. Det är för att jag vill att de ska ha fått smaka det innan dom flyttar om nu inte nya ägarna är intresserade av att fortsätta med färskfoder så är Mjau ett alternativ och ett bra val bland mjukmaten.

Nu kan man tydligt se att ögonfärgen kommer att bli brun/orange/bärnstensfärgad. Bäst syns det på Walle, just nu är hans ögon brun-oranga i mitten och blågrå längst ut.Willes har mer en jämn ton av brun-grå men i vissa ljus ser hans ögon nu ljusbruna ut. På Wera syns det bara brun-orange färg precis runt pupillen.

Viktmässigt har de ökat runt 150 gram sista veckan!

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
11 May 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)