Wille, Walle & Wera 12 veckor gamla

12 veckor gamla och flyttfärdiga! Jag har haft förmånen att få ha dessa underbara dunbollar till låns och se de utvecklas från små korvar helt beroende av sin mamma till stora, nyfikna och lekfulla kattungar. Så får jag se det, annars hade jag aldrig kunnat lämna dem ifrån mig.

Idag har vi varit till veterinär Caroline. De har fått sin andra vaccination, fått ett id-chip och blivit besiktade. Både Wille och Walle gnällde till när de fick sitt chip medans Wera var helt tyst. Walle envisades med att spinna så det tog ett tag innan Caroline fått tyst på honom så att hon kunde lyssna på hjärtat. I bilen både dit och hem var de så tysta och lugna så.

Wera är ofta tillsammans med Chanels kattungar, hon brukar leka med dem lite försiktigt. Walle hittar man oftast i korgen på köksbordet och Wille sover alltid bredvid husse. De är underbara alla tre och jag är glad över att någon annan kommer att få förmånen att lära känna dem och dela sitt liv med dem.

I går badade jag alla tre. Det gick bra. Inte ens att föna var några problem utan även det gick fint. När jag fotade dom idag, nybadade och fina var det egentligen ingen av dem som hade lust att posera. Själv hade jag inte tid att ha "tålamod" då jag hade en del annat att göra så det fick bli som det blev. Wera ville inte vara med över huvud taget utan hoppade ner så fort jag satt upp henne på bordet så henne fick jag lura och trilskas med lite. Wille var bara för intresserad av vippan och Walle hade bara bus i huvudet.

Nu blir det inga fler bilder på W-kullen men så här blev bilderna idag, 12-veckors bilder: (Klicka på dem för att se dem i större format)

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
18 May 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)