Wille, Walle & Wera 8 veckor gamla

I dag blir Wille, Walle & Wera 8 veckor gamla! Alla tre har hittat sina nya hem och det känns väldgt bra. Wille flyttar till Dalarna, Walle till Örebro och Wera till Kumla.

Men ännu har jag drygt fyra veckor kvar att njuta av dessa pälsbollar. Wille är den som ökat mest i vikt den här veckan. Han är verkligen ett matvrak och äter oftast dubbelt så mycket som Walle & Wera. Han äter två mushbollar till lunch och de andra bara en. Walle är den enda av de tre som jag sett knapra torrisar (Orijen) men jag ser ju inte allt ;-)

Att fotografera dem nu är både enklare och svårare. De är mer rörliga och kan både hoppa och skutta. De leker vildare och rör sig snabbare men samtidigt är de mer intresserade av vippan, leksaker och vad jag sysslar med så det är lättare att fånga deras uppmärksamhet. När dom är i sitt värsta "esse" är det inte ens någon ide att försöka fota. Jag får passa på när de busat klart och innan de ska sova. De börjar bli vana att vara på bordet och kameran är inget konstigt.

Sally har varit in och träffat kattungarna och de henne. De brukar fräsa åt henne men är samtidigt väldigt nyfikna och kommer fram till Sally efter en stund. Några dagar till ska de få bekanta sig med varandra innan jag släpper ihop dom. Kattungarnas stamtavla finns nu i FindUs, här är Willes.

Mamma Diva löper igen, för andra gången sedan kattungarna föddes.

Så här ser dom ut idag mina underbara pälsbollar, klicka på bilderna för att se dem i större format:

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
20 Apr 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)