Wille, Walle & Wera 9 veckor gamla

Det är inte klokt så fort det går...... idag blir dom alltså 9 veckor gamla. Dagen började med ett besök hos veterinär Caroline där de fick sin första vaccination. Varken Wille eller Wera sa ett knäpp medans Walle så klart skrek till. Frågan var om det sved till eller om det var för att Caroline höll fast honom? Han ville ju utforska hela rummet. Nåväl, bilresan fram och tillbaka gick bara fint. När vi kom hem blev det fotografering och sedan somnade de alla tre gott.

Sista veckan har dom kunnat spinga runt på hela nedervåningen. De har bekantat sig ordentligt med Sally och hon med dem så nu är det ingen som fräser eller känner obehag. Wille har hittat ett bra sovställe på kökssoffan, Wera ligger ofta i soffan och Walle sover ofta på en av köksstolarna. Walle.... ja han klättrar titt som tätt in till Chanels små ungar och jag lyfter bort honom. Alla tre har visat att de kan ta sig upp på köksbordet utan problem och de har provlegat kattkorgen som står där.

Walle har varit lättast att fotografera men nu är det faktiskt Wille som är det. Wille är så lugn och cool. Walle blir som galen när vippan kommer fram och han far fram och tillbakapå bodet, gör kullerbyttor och hoppar.... svårt att få honom still.

Så här ser vi ut idag, klicka på bilderna för att se dem i större format:

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
27 Apr 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)