X-kullen 4 veckor

Fyra veckor gamla idag och de har bott i kattungehagen i 6 dagar. Från att ha levt i mörker ser dom nu dagsljus varje dag och det är liv och rörelse utanför kattungehagen vilket det inte var på övervåningen. Divas kattungar tar sig in till de små ibland, främst är det Walle.

Kattungarna har fått smakportioner både av nötfärs och VoH. Jag tar det lite försiktigt främst för att Chanel inte ska få mjölkstockning. Hon har haft en tendens till att få det i samband med att ungarna börjar äta fast föda. Jag blev smått förvånad då jag såg Xantos stå med nosen i skålen med torrfoder (Oijen) och knapra. Jag tror aldrig jag förr sett en så liten kattunge knapra torrisar. Jag brukar inte "lära" mina kattungar att äta torrfoder men det står framme så förr eller senare brukar de äta av det. Både Xandra och Xantos är de som fattat att mat på tallrik är föda och de tycker det är så gott. Xantino och Xantos smakar men de "glufsar" inte i sig. Viktmässigt har de alla gått upp som de ska även om Xantino gått upp minst med ca 10 grram/dag men det är enhelt ok viktökning. Xantello är den som försöker klättra ur kattungehagen och han har gjort sina försök sedan första dagen i hagen.

Xantello & Xantos (båda rödtabbymaskade) är till salu.

De ville inte alls bli fotade och var inte det minsta medhjälpliga. Så kan det vara ibland och jag hade inte tålamod att sitta hur länge som helst ;-) 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 

 
 
28 Apr 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)