X-kullen 8 veckor igår

I går var det fredag och X-kullen blev 8 veckor. Jag hann inte med att ta några 8-veckors bilder då vi befinner oss mitt i flytten. Tur hade vi att Suzanne kom och hälsade på och hon hade (precis som jag alltid har) kameran med sig. Så hon knäppte bilderna på dem. Naturligtvis har jag fått tillåtelse att använda bilderna här!

Veckorna går för fort och vi flyttar. I dag har vi sovit två nätter i nya huset. Kattungarna har fått inspektera och nyfiket utforska hela huset. Så även de vuxna. De vuxna var lite fundersamma första dygnet men jag tror att de nu har funnit sig tillrätta.

Kattungarna tycker det är kul att busa i trappen och de två kvällar de varit här har de även busat på altanen.

Det jag kommer sakna mest från Rya är nog glasrummet och det fantastiska ljusinsläpp som var där när man ska fota katterna. Jag får leta upp ett bra ställe här och se vart det är bäst ljus. På soffan i matrummet tog Suzanne bilderna och där var bra ljus.

Kattungarna ska till veterinären på onsdag och få sin första vaccination. Det är någon/några som ev visat intresse för Xantello och Xantos men ännu är ingen av dem tingade.

Så här såg dom ut igår, Suzanne Fors har tagit bilderna:

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

 blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
27 May 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)