Y-kullen 13 veckor

13 veckor gamla och stora nog att "flytta hemifrån" men dom är kvar tills dom fått sin andra vaccination. Vilken förmån jag har som får ha dom kvar ytterligare drygt två veckor. Hela kullen mår fint. Jag försöker ge Youline dietmat (Hills a/d) men hon föredrar kokt kycklingfilé. 

För första gången väger alla kattungarna (utom Youline som väger 1294gr) över 100gr/vecka alltså över 1,3 kg

Youline är ju ff inte vaccinerad. Hon ska på återbesök till Djursjukhuset den 8/11 och blir vaccinerad då om hon mår bra. Youline kommer att stanna hos oss.

Det är en tjej som hört av sig angående Yambalaya. Får se om hon kommer och hälsar på till veckan. Min vän Charlotte har bestämt sig för Yam Yam så han kommer att flytta till Danmark.

Yakira, Yum Yum och Yin Yin finns fortfarande till salu. Jag har fått några samtal/mail om dem men ingen som ännu bestämt sig. Yakira är en stor tjej med ett underbart och annorlunda utseende. Hon har en speciell plats i mitt hjärta då jag trodde jag skulle förlora henne då hon föddes. Hon ligger gärna i sängen på natten och spinner högt.  Yum Yum är den söta underbara minstingen sominte längre är minst. Mest päls har han och är söt som socker. Yin Yin är en tjockis med minst päls. Han älskar mat. Alla är gosiga och sociala!

 

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
29 Oct 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)