Y-kullen 14 veckor

14 veckor har Y-kullen blivit. De är i en ålder då det är lämpligt att flytta till nytt hem men de kommer att stanna ett tag till. De ska få sin andra vaccinationsspruta den 15/11 och sedan är de leveransklara. Youline stannar men Yum Yum flyttar på lördagen. De andra är konstigt nog ff till salu. Jag hoppas att de hittar bra hem så att de också kan flytta från den 16/11.

Yakira är en stabbig tjej, ligger gärna i sängen och helst så nära det går i soffan. Yum Yum har växt på sig, en ursöt liten kille med mycket päls. Han har stora ögon precis som Yin Yin. Yin Yin har blivit en stabbig kille, han har ff inte så mycket päls men är väldigt rund om magen. Yambalaya, mitt yrväder. Busig och påhittig. Alla är riktiga kurrmaskiner.

Alla sex har ökat fint i vikt och den här veckan ligger ALLA (även Youline) över 100gr/vecka, dvs över 1,4 kg. Jag väger alla kattungar varje dag fortfarande - för att ha full koll. Sedan Youline fick sin sista medicin har alla kattungar mått bra. Youline har fått en halv dos medicin sedan i måndags och i morgon är den slut. På pnsdag ska Youline på återbesök till djursjukhuset i Kumla. Förhoppningsvis får hon sin första vaccination då.

Så här ser kattungarna ut idag, klicka på bilderna för att se dem i större format:

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
5 Nov 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)