Y-kullen 9 veckor

9 veckor gamla är Y-kullen idag. De har ätit upp sig bra och Yambalaya, Yakira och Yam Yam har passerat en vikt på 1 kg. Youline ligger på drygt 900 gram så det är bara Yin Yin och Yum Yum som släpar efter lite men Yin Yin närmar sig 900 gram och Yum Yum ligger på drygt 800 gram. De har haft en fantastisk viktökning de sista tio-tolv dagarna (y)

Y-kullen har sista veckan haft utökat område. Det var återigen Yambalaya som tog sig över skivan om sitter i dörröppningen till kattrummet. De har sista veckan alltså haft tillgång till och utforskat sovrummet och hallen på övervåningen samt trappan ner. Yambalaya och Yam Yam var de som var först ner på nedervåningen. Nu har alla varit på besök nerpå. Alla kattungar har således träffat varandra.

Y-kullen fick sitt sista pencillin i går. Jag har gett dem mat flertalet gånger/dag men nu kommer dom att få bara tre gånger/dag som den andra kullen. Fri tillgång till torrfoder (Orijen) finns till bägge kullarna.

Kattungarna är så underbara, ena stunden är det fullt ös och i nästa så tyst att man undrar hur det kan vara så lugnt ;-)

Jag har äntligen fattat ett beslut om vem som ska få stanna och det blir inte alltid som man tänkt - det blir Youline

Hösten är här och trots en lite kyligare luft tog jag ut Y-kullen för att ta 9-veckors bilderna. Så här ser de ut idag, klicka på bilderna för att se dem i större format

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
1 Oct 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)