Z-kullen 9 veckor

9 veckor gamla idag! Sista veckan har varit lite upp och ner eftersom Mangos kull blev dålig igen när de ätit upp sin kur med penicillin. Även Divas ungar har haft sämre matlust och till och med gått ner i vikt någon dag. Zoega har mått illa och kräktes upp allt jag försökte stoppa i henne och hon tappade faktiskt runt 200 gram. Hon blev insatt på penicillin och redan dagen efter åt hon igen och vågen visade på plus. De andra tre har hela tiden mått fint och varit pigga. Det var meningen att de alla (båda kullarna) skulle ha vaccinerats i måndags men så blev det ju inte. Tre av Mangos ungar fick en ny penicillinkur. Jag hade en ny tid i onsdags för Divas kull men eftersom Zoega inte var pigg blev ingen vaccinerad. De kommer troligen att kunna vaccineras nästa vecka, utom Zoega som måste äta sin penicillinkur först. Tiden för leverans kommer att flyttas fram. Dels ska de ha båda sina vaccinationer innan flytt men de ska även vara 100% friska. Sedan igår är Zoega pigg och äter igen.

Zoega är den som "hängt" mycket med Mangos kattungar och även den enda (som jag sett) som diat från Mango. Diva däremot har ju låtit alla Mangos kattungar dia henne men inte samtidigt. Kattungarna har under veckan kommit på hur roligt det är att springa igenom kattluckorna. Dels ner till källaren och dels ut på altanen. Idag när de varit sol tror jag de legat och/eller varit därute så gott som hela dagen. 

Soligt väder var det idag så 9-veckorsbilderna togs i äppleträdet - så här ser gänget ut (klicka på bilderna för att se dem i större format)

 

Vill du bli informerad om senaste nytt med ett Nyhetsbrev?

blogglista.se

Klicka gärna på "Blogglista-knappen" så hamnar vår sida högre upp ;-)

 
13 Oct 2017

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)